UTMANINGEN 2019Tjejer och Killar födda 2005 och 2006 är välkomna att anta utmaningen – Du kan vinna 10 000 kr!

12 st tjejer och 12 st killar får vara med och tävla! Det finns platser kvar – anmäl dig senast den 1 mars!

Tävlingen går ut på att försöka klara av att träna Judo i ett helt år. Reglerna är ganska enkla; Man får poäng för varje träningspass man är med på och därtill kommer en del extra mindre veckoaktiviteter och månadsutmaningar fortlöpande under året där man kan tjäna extra poäng.
Våra sponsorer och samarbetspartners ges även möjlighet att lägga till extra delvinster under året för utmaningar och aktiviteter.

Det finns vissa minimikrav gällande träningsnärvaro för att få vara kvar som deltagare i tävlingen (minst 9 träningspass per kvartal).
Samtliga deltagare som är kvar i tävlingen vid årets slut (oavsett poäng) får en möjlighet att vara med i ”Andra Chansen”, där en deltagare kommer vinna 5000 kr och 5 års gratis träning.

De fyra deltagare (två tjejer och två killar) som vid slutet av året fått ihop mest poäng går vidare till finalen.

I finalen kommer finalisterna få tävla mot varandra i olika delmoment som är fysiska, pussel, samt kunskap. (Dvs liknande typ ”Robinsson” och inte judo-tävling.)
Vinnaren från finalen vinner 10 000 kr och gratis träning för 10 år framåt. Övriga finalister får 4 extra möjligheter var till ”Andra Chansen” samt 3 års gratis träning.

Hela tävlingen kommer följas och presenteras på våra sociala medier som; Hemsida, Facebook, Instagram, Twitter och YouTube. Därför är det viktigt att deltagare och målsmän är medvetna om och godkänner detta.

Anmälningsavgift för att delta i Utmaningen 2019 är 200 kr och ska betalas i samband med anmälan för att anmälan ska vara giltig.

I judo tränar man i judodräkt och alla deltagare erbjuds möjlighet att kostnadsfritt låna en dräkt att ha som sin egen under hela tiden de är kvar i tävlingen. Om man själv avbryter tävlingen eller inte klarar minimikraven varje kvartal och blir diskvalificerad måste dräkten återlämnas till TVKF.

Deltagare i Utmaningen behöver inte betala någon träningsavgift för 2019, inte heller betala för en judodräkt. (Självklart får deltagare köpa egen judodräkt om så önskas och träna i den om man inte vill låna dräkt). Man tränar alltså helt gratis hela året!

Alla tjejer och killar födda 2005 eller 2006 är välkomna att anmäla sig till tävlingen så länge det finns finns platser kvar (max 12 tjejer och 12 killar). Tävlingsstart och möjlighet att börja samla poäng är 2019-01-01, men det går bra att anmäla sig (om det finns platser kvar) ända fram till mars månads start (för att kunna få träningsnärvaro minst 9 gånger under perioden Januari tom Mars).

Träningen sker på TVKF i grupp U15 som har ordinarie träningspass på tisdagar och torsdagar kl 18.40-19.40, samt lördagar kl 11.30-13.30 (lördagar räknas som 2 pass). Under sommarperioden kan schemat ändras något, men som regel ska det gå att träna upp till 4 pass varje vecka året runt.

Deltagare i Utmaningen blir medlemmar i TVKF och har samma rättigheter och skyldigheter som ordinarie klubbmedlemmar.
För U15 anordnas tex årligen ett populärt kanotläger.  Vi arrangerar även två klubbmästerskap och åker på läger till Judofestivalen m.m

Ev vinstskatt betalas av vinnaren.
Vinsterna gällande gratis träning är personliga och startar från 2020-01-01 oavsett om vinnaren avser att träna eller ej. Dessa vinster går heller inte att lösa in, helt eller delvis, mot pengar och gäller under förutsättning att klubben existerar och erbjuder den formen av träning i sitt utbud.

ANMÄL DIG HÄR

Fyll i alla uppgifter noga, använd ett foto där man ser ansiktet tydligt.
Din anmälan kommer bekräftas via e-post. Därefter måste anmälningsavgift på 200 kr betalas för att anmälan ska vara klar.