Sommarerbjudande 2024 – kom och träna JUDO!


Har du velat testa Judo men ännu inte tagit steget? Eller var det länge sen du stod på mattan och du längtar tillbaka?
I sommar har vi ett kanonerbjudande för både nya- och tidigare medlemmar att sommarträna med oss på TVKF.
Ta chansen och pröva en av de roligaste idrotterna vi känner till!

I sommar (hela juni, juli och augusti) erbjuder vi sommarträning för endast 500 kr.*
(då ingår medlemskap i TVKF för 350 kr)

Du får möjlighet att låna en judodräkt som du sen kan köpa loss efter avslutad sommarträning om du vill. Vi har självklart även bra judodräkter till försäljning på klubben för dig som inte vill låna.
Träningen är en mix av olika judotekniker, rörlighet, balans och styrka. Vi garanterar att du kommer lära dig något nytt och förhoppningsvis kommer du gilla det lika mycket som vi gör. Judo kan tränas av alla oavsett; kön, ålder, storlek och fysik.

Prova på?. Om du vill kan du först prova på (upp till 4 träningspass) (söndagar räknas som dubbelpass) innan du bestämmer dig för att utnyttja erbjudandet och betalar. Skulle du mot förmodan inte vilja fortsätta så är prova-på passen gratis.

Träningstider:
Under sommarperioden är träningstiderna; 19.45-21.00 på Måndagar och Torsdagar samt 14.00-16.00 på söndagar. – Du kan komma alla passen eller välja de dagar som passar bäst för dig!

TVKF har judoträning året runt och nybörjare är alltid välkomna!

* Sommarerbjudandet för dig som fyllt 18 år omfattar; medlemsavgift 350 kr och en träningsavgift på 150 kr. Judodräkt kan få lånas utan kostnad om du inte har egen. Erbjudandet gäller för judoträning i Vuxengruppen under hela Juni, Juli och Augusti 2024.

Anmäl dig idag och börja träna! Du får en kallelse i din e-post (håll koll så den inte hamnar i skräpposten…)
Betalar gör du enklast genom att swisha 500 kr till nr: 123 588 1933 – och anger ditt namn och “sommar2024”


    Se till att ha koll på din e-post så att bekräftelsen inte hamnar i skräpposten. Du kommer få kallelse och mer info inom 1-2 dagar.

    Genom att skicka in er anmälan till TVKF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt medlemsregister enligt PuL (personuppgiftslagen).
    Uppgifterna kommer att lagras och hanteras i enlighet med GDPR.