UTMANINGEN 2023


Tjejer och Killar födda 2009 och 2010 är välkomna att anta utmaningen – Du kan vinna 10 000 kr!

Maximalt 20 tjejer och killar får vara med och tävla! Anmälan är nu öppen- poängräkningen startar 1 januari 2023!

UTMANINGEN går ut på att försöka klara av att träna Judo i ett helt år (delta på minst 36 träningspass under 2023).
Det spelar ingen roll om du har tränat judo tidigare eller är helt nybörjare!
Det spelar heller ingen roll vilken längd eller vikt du har, eller om du är vältränad eller otränad. Alla tränar utifrån egen förmåga och det är din träningsinsats du får poäng för! Det är alltså inte en tävling i Judo, utan en tävling i att träna…

Reglerna är ganska enkla; Man får poäng för varje träningspass man är med på och därtill kommer en del extra mindre veckoaktiviteter och månadsutmaningar fortlöpande under året där man kan tjäna extra poäng.
Vi använder t ex stegräknare för att samla extra poäng under veckorna genom att röra på sig.
Våra sponsorer och samarbetspartners ges även möjlighet att lägga till extra delvinster under året för utmaningar och aktiviteter. Du kan även få extra poäng om du är aktiv och deltar i annan organiserad idrott.

Det finns vissa minimikrav gällande träningsnärvaro för att få vara kvar som deltagare i tävlingen (minst 36 timmars träningsnärvaro under året).
Samtliga deltagare som klarat av utmaningen vid årets slut (oavsett poäng) får en möjlighet att vara med i “Andra Chansen”, där en deltagare kommer vinna 5000 kr och 2 års gratis träning.

Ett antal deltagare som vid slutet av året klarat utmaningen och fått ihop mest poäng går vidare till den stora avgörande finalen som kommer hållas söndag den 17 december. (maximalt 8 personer vid 20 deltagare)

I finalen kommer finalisterna delta i utslagstävlingar, där de kvarvarande får tävla mot varandra i olika spännande och roliga delmoment som är fysiska, pussel, samt kunskap. (Dvs liknande typ “Robinson” och inte judo-tävling.)
Vinnaren från finalen vinner 10 000 kr och gratis träning för 5 år framåt.

Hela tävlingen kommer följas och presenteras på våra sociala medier som; Hemsida, Facebook, Instagram, Twitter och YouTube. Därför är det viktigt att deltagare och målsmän är medvetna om och godkänner detta!

Anmälningsavgift för att delta i Utmaningen 2023 är 500 kr och ska betalas i samband med anmälan för att anmälan ska vara giltig.

Känner du dig intresserad, men fortfarande är osäker på hur det går till att träna judo och inte vågar anmäla dig? Då kan du börja med att köra några gratis “prova-på” pass genom att registrera dig för provträning.

I judo tränar man i judodräkt och alla deltagare erbjuds möjlighet att vid behov kostnadsfritt få låna en dräkt under tiden de är kvar i tävlingen. Lånedräkten återlämnas till klubben efter finalen. Om man själv avbryter tävlingen eller blir diskvalificerad måste dräkten återlämnas direkt.

Deltagare i Utmaningen behöver inte betala någon träningsavgift för 2023. Man tränar alltså gratis hela året!

Alla tjejer och killar födda 2009 eller 2010 är välkomna att anmäla sig till tävlingen så länge det finns finns platser kvar (Vi har plats för maximalt 20 deltagare i gruppen och initialt reserverar vi plats för 9 tjejer och 9 killar och har sen 2 öppna platser kvar.)
Tävlingsstart och möjlighet att börja samla poäng är 2023-01-01, men det är därefter möjligt att anmäla sig (om det finns platser kvar), så länge det fortfarande är möjligt att få ihop minst 36 timmars närvaro innan året är slut. (dvs ända fram till runt mitten av oktober månad)

Träningen sker på TVKF i grupp U15 som har ordinarie träningstid på tisdagar och torsdagar kl 18.40-19.40, samt söndagar kl 14.00-16.00 (söndagarna räknas som 2 pass). Dvs totalt 4 timmar träningstid per vecka. Under sommarperioden kan schemat ändras något, men som regel ska det vara möjligt att få ihop 4 timmars träningsnärvaro varje vecka året runt (totalt över 200 timmars möjlig träning).

Deltagare i Utmaningen räknas som medlemmar i TVKF och har samma rättigheter och skyldigheter som ordinarie klubbmedlemmar.
För U15 anordnas vanligtvis några extra kvällsaktiviteter under året.  Vi arrangerar även två klubbmästerskap och åker på läger till Judofestivalen m.m

Ev vinstskatt betalas av vinnaren.
Vinsterna gällande gratis träning är personliga och startar från 2024-01-01 oavsett om vinnaren avser att träna eller ej. Dessa vinster går heller inte att lösa in, helt eller delvis, mot pengar och gäller under förutsättning att klubben existerar och erbjuder den formen av träning i sitt utbud.

Anmäl dig genom att fylla i nedanstående formulär.

    ANMÄLAN TILL UTMANINGEN 2023
    För ungdomar födda åren 2009 och 2010.

    Fyll i alla uppgifter noga, använd ett foto där man ser ansiktet tydligt.
    Din anmälan kommer bekräftas via e-post. Glöm heller inte att anmälningsavgiften på 500 kr måste betalas för att anmälan ska vara fullständig. Swish nr 1235881933