Börja träna på TVKF


Hur gör man för att börja träna på TVKF?borjatrananu

Längst ner på sidan kan du anmäla dig för prova-på träning till JUDO

Jättekul att du är intresserad att börja träna judo hos oss på Trosa-Vagnhärad Kampförening!
Som ny medlem erbjuder vi dig möjlighet att först prova på att träna upp till 4 träningspass (under max en månads tidsperiod)Om du provar på och av någon anledning inte vill fortsätta – så är provträningen helt gratis!
Om du väljer att fortsätta träna så kommer dock medlems- och träningsavgift att räknas från ditt första prova-på pass.

Genom att skicka in er intresseanmälan till TVKF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
Uppgifterna kommer att lagras i vår medlemsdatabas och hanteras i enlighet med GDPR.

Efter att du registrerat dig för prova på träning, så ska du få bekräftelse med e-post inom 1-3 dagar. (Saknar du bekräftelse så kolla gärna först att inte mailet hamnat i din skräppost). I din bekräftelse står all information du behöver för att kunna komma och träna. Om det är så att det är tillfälligt fullt i den träningsgrupp du anmäler intresse för, så kommer du i bekräftelsen få fråga om du vill bli uppsatt på en väntelista.
Du hittar information om schema och våra träningsavgifter här. Och information om gruppindelning för judo här.

När du fått din kallelse har du sen upp till en månad på dig att prova på, dock maximalt fyra (4) träningspass. Om du vill fortsätta träningen ska medlemsavgift (engångsavgift) och träningsavgift (1, 6 eller 12 månader) erläggas. Skulle du av någon anledning vilja avbryta provträningen under din prova-på period, så meddelar du din tränare att du inte är intresserad och du behöver inte betala för prova-på passen.

Observera att prova-på passen endast får användas av nya medlemmar initialt och inte vid träningsuppehåll eller ny säsong.

För dig som blivit värvad att börja träna av en kompis, glöm inte att ange kompisens namn under “Värvad av” vid registreringen. Om du sen väljer att bli medlem och betala för 6- eller 12 månaders träningsavgift, så får din kompis en extra månad gratis på sin träningsperiod!

Aktuell status i de yngre barngrupperna; Lekjudo, grupp U9 och grupp U11 (från U13 och uppåt finns det normalt sett alltid plats)
🟢 = Finns flera platser kvar. – 🟡 = Finns endast enstaka plats kvar. – 🔴 = Fullt, inga platser kvar och väntelista som gäller.

Flickor Lekjudo Pojkar Lekjudo 🔴
Flickor U9 Pojkar U9 🔴
Flickor U11 Pojkar U11
2018 2017 2018 2017 2016 2015 2016 2015 2014 2013 2014 2013
🟡 🟢 🔴 🔴 🟡 🟢 🔴 🔴 🟢 🟡 🟡 🟢

REGISTRERING FÖR PROVA-PÅ TRÄNING

  Välkommen att registrera dig för prova-på träning på TVKF!
  Fyll i alla uppgifter noga, använd ett foto där man ser ansiktet tydligt.

  Vi erbjuder för tillfället enbart JUDO som träningsaktivitet (tidigast från året man fyller 5 år)
  Genom att skicka in er intresseanmälan till TVKF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
  Uppgifterna kommer att lagras i vår medlemsdatabas och hanteras i enlighet med GDPR.

  Har du frågor kring schema, träningsavgifter, gruppindelningar, osv så går det bra att skicka ett e-post till; tvkf@funfighters.se