Börja träna på TVKF


Hur gör man för att börja träna på TVKF?borjatrananu

Här nedan kan du anmäla dig för prova-på träning till JUDO
(OBS För “Stor&Liten” krävs ingen registrering)
Du ska även använda nedanstående formulär om du söker medlemskap i klubben (stödmedlem).

Jättekul att du är intresserad att börja träna hos oss på Trosa-Vagnhärad Kampförening!
Som ny medlem och nybörjare har du alltid möjlighet att prova på att träna gratis upp till 4 gånger innan du bestämmer dig att bli medlem och börja betala träningsavgift.

Vi använder ett system för närvaroregistrering där vi har träningskort som scannas in av instruktören i början av träningspasset. Det är viktigt att ALLA som tränar, dvs även de som vill prova på, har ett sådant träningskort.

För att ordna ett träningskort så behöver du bara registrera dig i vårt system genom att fylla i formuläret längst ned på denna sida. Efter att registrering är klar kommer ett träningskort att tas fram åt dig och det kommer sedan att finnas tillgängligt att hämta ut i vår träningslokal på Nya Industrivägen 3 i Vagnhärad.
Du förbinder dig inte till något genom att registrera dig för ett träningskort.
Genom att skicka in er intresseanmälan till TVKF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
Uppgifterna kommer att lagras i vår medlemsdatabas och hanteras i enlighet med GDPR.

Efter att du registrerat dig för gratis prova på träning, så ska du få bekräftelse med e-post inom 1-3 dagar. (Saknar du bekräftelse så kolla gärna först att inte mailet hamnat i din skräppost). I din bekräftelse står all information du behöver för att kunna komma och träna. Om det är så att det är tillfälligt fullt i den träningsgrupp du anmäler intresse för, så kommer du i bekräftelsen få fråga om du vill bli uppsatt på en väntelista.
Du hittar information om schema och våra träningsavgifter här. Och information om gruppindelning för judo här.

När du fått ditt kort kan du prova på upp till fyra (4) träningspass kostnadsfritt. Om du vill fortsätta träningen ska medlemsavgift (engångsavgift) och träningsavgift (finns i olika paket) erläggas innan du påbörjar ditt femte träningspass. Skulle du av någon anledning inte vilja fortsätta efter din prova-på period, så är det bra om du meddelar din instruktör att du inte är intresserad.

Observera att de fyra prova-på passen endast får användas av nya medlemmar initialt och inte vid träningsuppehåll eller ny säsong.

För dig som blivit värvad att börja träna av en kompis, glöm inte att ange kompisens namn under “Värvad av” vid registreringen. Om du sen väljer att bli medlem och betala för 6- eller 12 månaders träningsavgift, så får din kompis en extra månad gratis på sin träningsperiod!

REGISTRERING FÖR GRATIS PROVA-PÅ TRÄNING

  Välkommen att registrera dig för gratis prova-på träning på TVKF!
  Fyll i alla uppgifter noga, använd ett foto där man ser ansiktet tydligt.

  Vi erbjuder för tillfället enbart JUDO som träningsaktivitet (tidigast från året man fyller 5 år)
  Genom att skicka in er intresseanmälan till TVKF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
  Uppgifterna kommer att lagras i vår medlemsdatabas och hanteras i enlighet med GDPR.

  Har du frågor kring schema, träningsavgifter, träningskort, gruppindelningar, osv så går det bra att skicka ett e-post till; tvkf@funfighters.se