Sponsorer


Klicka här för att se alla våra nuvarande sponsorer.

Om du är intresserad av att sponsra vår förening, vårt tävlingsteam eller någon speciell på klubben så är du välkommen med dina frågor till vår sponsorgrupp.

Vi kan självklart diskutera olika former av sponsring i form av till exempel pengar eller material. Oavsett så uppskattar vi all hjälp och stöd som just Du kan ge. Som motprestation kan vi erbjuda flera olika saker som kanske passar just dig.
Ett basavtal kan se ut på följande sätt:
Kostnad 3000 kr/år. Detta ger rätt till att sätta upp en stor banderoll (max 122×76 cm) i vår träningslokal samt en banner (250×250) på hemsidan www.funfighters.se med länk till företagets egna hemsida och en aktiv presentation från vår Facebooksida. Ni har även en möjlighet att placera visst material; mindre reklamprodukter (visitkort, pennor, osv) samt erbjudanden på vår sponsorhylla i lokalen, samt att närvara och ha med eget skyltmaterial osv vid våra uppvisningar m.m.

För större summor kan vi erbjuda kraftigt rabatterade medlemsavgifter för personal på ditt företag. Kurser i självskydd och träningslära. Vi kan arrangera uppvisningar för speciella event. Kampsportsuppvisningar är ofta uppskattade då dom är spektakulära och fartfyllda. Man kan få sin logga på våra träningskläder och overaller.
Om du stödjer vår förening så stödjer du en verksamhet som tar ett stort ansvar i samhället. Vi samarbetar med fritidsgårdarna i Trosa Kommun för att minska skadegörelse och droganvändning bland våra ungdomar. Vi kommer att erbjuda kommunen att nattvandra utsatta nätter.

Tack på förhand!
Sponsorgruppen TVKF